Navnet forpligter

TE specialisten er leverandør og samarbejdspartner til Specialhandlen. Derfor har vi fokus på høj kvalitet, gode råvarer og fødevaresikkerhed. Når vi taler om fødevaresikkerhed dækker det alt fra indkøb af råvarer til pakning og forsendelse af varer.


Krav til leverandørerne

Vi har valgt kun at samarbejde med te leverandører, som forstår og respekterer de europæiske krav til fødevaresikkerhed. Dette betyder, at te leverandørerne aldrig er i tvivl om de krav vi stiller til dem og deres varer. Vi laver også en løbende kvalitetskontrol af alle varer.


Vigtig udvælgelse

Inden vi køber et parti te, vurderer vi varen grundigt på smag og udseende.Vi udtager prøver af hvert enkelt vareparti som sendes til et uvildigt analysebureau. Kun hvis teen opfylder alle lovkrav kan den afskibes til Danmark.


Krav om analyse

6-8 uger efter afsendelse modtager vi teen i Karlslunde. Vi kontrollerer at teen er blevet transporteret korrekt. Vi udtager igen prøver som sammenlignes med indkøbsprøven og referenceprøven fra vores lager.


Altid friske varer

Vi har mellem 550 og 580 forskellige teer - alt afhængig af sæson. Det er vores filosofi, at vores kunder altid skal have friske teer. Derfor producerer vi højst 30 kg te af gangen. Råvarerne opbevares mørkt og køligt og vi køber ind i passende mængder, så der et konstant flow på lageret.


Bestilling og levering

Vi vil sikre friske teer. Derfor producerer vi ofte først teen, når bestillingen kommer. Deadline for afgivelse af bestilling er kl. 10.00. Herefter planlægges dagens produktion, så teen kan afsendes samme dag. Hvert parti te smages, så vi er sikre på, at kvaliteten er i top. Vi smager mellem 50 og 100 produktioner dagligt.


Udvikling prioriteres højt

Vi arbejder hele tiden med at udvikle nye teblandinger. I løbet af et år udvikler vi mellem 40 og 60 nye teer. Det ender typisk med 15-20 nye teer som udbydes til salg. Grundlaget for udviklingen er, at vi holder os opdateret med hvad der sker i den globale te verden. Vi modtager også rigtigt gerne ideer fra vores kunder.


Kvalitet

Fokus på kvalitet er en helt naturlig og centralt faktor for os. Læs vores kvalitetspolitik her.Tilbage til toppen