Til 16 stk.

Ingredienser 
• 115 g sukker
• 115 g flormelis
• 230 g smør
• 230 g æg
• 250 g hvedemel
• 5 g bagepulver
• 1 g salt
• 100 g KUDSK Rød gløgg ekstrakt Nr.29
• 120 g stødt kanel

Til Pynt
• 1 glas KUDSK mørk chokolade creme Nr.31


Tilberedning
Smør og sukker røres sammen og æg tilsættes lidt efter lidt. De tørre ingredienser (flormelis, mel, bagepulver, salt og kanel) sigtes sammen, og tilsættes massen, den røde gløgg ekstrakt vendes forsigtigt i til sidst. Fordeles i små silikoneforme.
Bagetemp. 175C i ca.25 minutter.

Efter bagning og afkøling, smeltes forsigtigt i vandbad 1 glas KUDSK chokoladecreme Nr.31. Hvor overflade af gløgg kagen dyppes forsigtigt i, pyntes efter ønske.
Holdbar ca. 2-3 dage, ved temperatur 15C.


Tilbage til toppen