Til 12 cupcakes

Ingredienser 

Grunddej
• 175 g blødt smør
• 175 g sukker
• 3 æg
• 175 g mel
• 1 tsk. bagepulver
• 1/2 spsk. vanilje ekstrakt
• 1 spsk. cooking matcha

Frosting
• 350 g flormelis
• 175 g blødt smør
• 2 spsk. vand
• 1 spsk. cooking matcha
• 1 spsk. vanilje ekstrakt

Tilberedning
Tænd ovnen på 180 grader C.
Rør smør, sukker og æg blødt og cremet med en håndmixer.
Bland mel, bagepulver, vanilje ekstrakt og matcha sammen og tilsæt det lidt af gangen til smørblandingen.
Fordel dejen i formene og bag dem i ca. 20 minutter.
Mens kagerne bages laves frostingen.
Smørret røres blødt med flormelis. Tilsæt vand, matcha og vanilje ekstrakt og rør indtil det er blødt og cremet.
Hæld frostingen i en sprøjtepose og dekorer kagerne.



Tilbage til toppen